Технології і приготування

В нашому садочку діти харчуються 5 разів на день: сніданок, фруктовий перекус, обід, полуденок і вечеря.
Меню розроблене та готується під керівництвом шеф-кухаря ресторану Kyiv Gastrobar!
Денний раціон збалансований та складений з урахуванням дитячих смаків. Включено багато овочів та фруктів, а також риба, м'ясо та йогурти. 

Їжа готується на власній кухні 5 разів на день, безпосередньо перед видачею продуктів в групу.
Приготування відбувається за допомогою пароконвектора, що допомагає зберегти якомога більше корисних речовин.
Продукти в садочку завжди першокласної якості та дуже свіжі. Більшість найменувань не затримуються на кухні більше ніж на 24 години. Доставка відбувається 5 разів на тиждень.

Питний режим

В кожній групі, а також поряд зі спортивною залої та на рецепції, знаходяться кулери з водою. Всі вони в вільному доступі для наших вихованців. Крім того, вихователі додатково стежать за питним режимом дітей та пропонують воду кожні 1,5 години.

Стандарти приготування їжі

Стандарти роботи кухні та приготування їжі в сдочку Ля Малюк надзвичайно високі. 

  • Розробленні чіткі правила готування та чистоти приміщення з дотриманням усіх державних

санітарних норм. 

  • Контроль дотримання стандартів проводить шеф-кухар ресторану Kyiv Gastrobar та медсестра садочка.

 

  • Всі кухарі працюють тільки в спеціальній формі та харчових рукавичках, вхід на кухню для

сторонніх суворо обмежений.

  • Продукти зберігаються згідно стандартів, а все, що не підлягає тривалому зберіганню

використовується одразу після поставки.

Індивідуальні потреби кожної дитини

В садочку розроблене та затверджене безглютенове та безлактозне меню. Крім того, за наявності в дитини інших алергій, можлива заміна будь-яких продуктів на ті, що дозволені.